Wat is Fine Art Fotografie?

Fine Art Fotografie kan op verschillende manieren worden uitgelegd. Ik gebruik deze term voornamelijk om aan te geven dat mijn stijl van fotograferen een artistieke inslag heeft. Om duidelijk te maken dat de foto’s die ik maak anders zijn dan de traditionele kinderportretten. Ik noem dit met een knipoog #kunstvanjekind.
Ik ben van mening dat dit soort foto’s voor aan de muur langer interessant blijven. Het soort foto’s dat kinderen mee willen nemen als ze het huis uit gaan, omdat ze nog steeds zo mooi zijn.

Daarnaast wordt de term Fine Art Fotografie gebruikt om aan te geven dat het om foto’s gaat met een vooraf bepaald thema of doel, waar ook een duidelijke voorbereiding aan vooraf gaat. In dit geval is dat doel een kunstwerk op maat, een limited-edition van jouw kind of kinderen. Ik maak daarom graag eerst een afspraak met je om alles te bespreken, voordat we foto’s gaan maken.

Groot in Beeld Edam Fine Art Fotograaf Interieur Inspiratie kunstvanjekind kunst van je kind