Hoi! Welkom in mijn digitale studio!

Hopelijk heeft mijn portfolio je enthousiast gemaakt. Ik fotografeer kinderen van 4 tot 16 jaar in een tijdloze, fine-art stijl, onder het motto “every child is work of art”.
Hieronder kun je voorbeelden zien (swipe of klik op de pijlen om meer te bekijken):

Bij elke fotosessie is het uitgangspunt dat we foto’s maken, die mooi passen in jouw interieur. Je kunt mijn portfolio en de bovenstaande voorbeelden gebruiken om te bedenken wat jij graag zou willen. Welke stijl spreekt je aan? Om je hierbij te helpen maak ik graag van tevoren een afspraak om alles door te nemen. Tijdens deze voorbespreking krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle fotosessie. Je kunt daarbij foto’s meenemen van je huis en voorbeelden van jouw eigen ideeën. Daarnaast kun je alvast zien op welke verschillende materialen de foto’s kunnen worden afgedrukt.

Ik fotografeer alleen kinderen van 4 tot 16 jaar in mijn studio. Voor foto’s van baby’s, het hele gezin of groepen verwijs ik je graag door naar een collega.

Neem altijd eerst even contact op voordat je langskomt, dan weet je zeker dat ik er ben en dat ik alle tijd voor je heb. Kijk rustig rond voor informatie en inspiratie.
Heb je een vraag? Die kun je hier stellen!